Del 1

Tilbakemelding på øvelse i kapittel 3

På slutten av kapittel 3 skrev du ned noen av dine interesser og to setninger om disse interessene som du kan bruke i en samtale. Hvis du ikke gjort øvelsene ennå, kan du gjøre dem nå (kapittel 3, del 7).

Du ble også bedt om å tenke på noen som du kunne ha lyst til å snakke med og deretter skrive ned to spørsmål som du kan stille dem for å starte en samtale.

Hvis du har forberedt setninger eller temaer du kan snakke om, er det lettere å starte eller bli med i en samtale eller å skifte temaet for samtalen.

Prøvde du også å snakke med noen om dine interesser eller stille spørsmål for å starte en samtale med noen? Hvordan gikk det? Dersom du liker å skrive og notere, kan du gjerne skrive noen setninger om hvordan du synes det gikk.

Notatmulighet

Det er veldig viktig at du prøver å bruke det du har lært mellom hver gang du er inne i Ung Face It. Ved å øve på disse teknikkene, er du på god vei til at Ung Face It kan hjelpe deg å få det bedre.

Forhåpentligvis synes du det du har lært var nyttig og har forstått poenget bak. Hvis du synes det var litt vanskelig, eller du er usikker på hva som var poenget, prøv igjen. Husk at du også kan velge å snakke med en voksen som du er trygg på og som kan hjelpe deg å forstå og øve på det som er vanskelig.

Del 2

Tenk, føl, gjør